Не стало того чоловiка, якого кохала

Не стало того чоловіка,
Якого кохала.
І буде кохати довіку.
Все мало.

Він був тим єдиним на світі,
Омріяним, справжнім.
На мармурі парами квіти.
Самотність – не страшно.

Прийшла незворотність –
Цілується мармур з вітрами...
Не страшно – самотність,
Коли про любов маєш пам'ять...


Рецензии