Молитва за себе

Боже, боже... я для себе - дороже...
Я є я... зі мною сила моя...
Бережи мене, Господи,
Щоб відкрила я серце і простори...
З любовью та щастям жила,
Щоб життю я раділа... Була!!!
Та ту радість ділила
Між тими, кого зустріла...
Вірю в силу твою й свою, Боже!
Бережи мене, як можеш.
За твою любов віддячу
Тим , що вмію! Дай мені удачу!
Благословення твоє приймаю!
Дякую! Та шляхом своїм вертаю
Те, що з дитинства в серці тримала...
Прийшов час, щоб я це віддавала.

27.09.2022р.


Рецензии