Бiле, червоне i чорне

А потім врешті-решт той сніг паде,
Що вкриє світ і Всесвіт білим-білим.
Він буде світлим, добрим, дуже милим.
І з ним на землю благодать прийде.

Той білий сніг закриє сірий сніг
І чорний сніг, і навіть сніг червоний...
І вкриє тих, хто надсилав прокльони,
І вкриє тих, хто назавжди застиг.

І врешті-решт нічого на землі
Окрім отих снігів уже не буде...
І тільки найсвітліші чисті люди
Підуть за плугом чорної ріллі...


Рецензии
Дуже гарно! Аж до мурах...

Оксана Быковская   19.12.2022 21:07     Заявить о нарушении