Ворог хай тремтить

Минув осінній сплін,
Пройшли нудьга і смуток,
Тепер не дощ шумить, а падає сніжок.
Кипить адреналін,
Приваблює набуток
Холодної зими, так схожий на пушок.

От тільки у душі -
І біль гіркий, і розпач,
Запитує весь час: "За що така вражда?"
Ракети - звідусіль,
Не затихає розпал*,
Надії пломінь згас, з усіх боків - біда.

В минулому -  весна,
І літо пролетіло,
Осінньої пори надії не збулись.
Безжалісна війна
Гуде оскаженіло,
Від пороху й золи вже й сніг втрачає блиск.

Ще трохи і зима
Залишить світ надовго,
І в березневий чар покличе нас весна.
Поранена земля
Чекає на підмогу,
Та падає із хмар ракета навісна.

Життя - як на ножах,
Та не втрачає віру
У переможну мить над світом тьми і зла.
Закінчиться цей жах,
Ми вирвемось із виру,
А ворог хай тремтить, його чекає мла.


*Розпал - велике внутрішнє збудження.


Рецензии