Кленовий лист

Кленовий лист, в моєму сні.
Забрав надію в осінь, так неждано.
І розлетілися пісні.
По світу наче сироти незграбно.
І холодом повіяло, на півночі зима.
За океаном сонечко, а тут лише пітьма.

Кленовий лист в моєму сні.
У танці мрії закрутив безкарно.
Пролився дощ, святой брехні.
Слова осипались німі нездарно.
І холодом повіяло, на півночі зима.
За океаном сонечко, а тут лише пітьма.

Кленовий лист в моєму сні.
Розвіяв всі бажання бездоганно.
Свідомість тає у вогні.
Я розумію що було все марно.
І холодом повіяло, на півночі зима.
За океаном сонечко, а тут лише пітьма.

https://youtu.be/yvRJOnNnHH4


Рецензии