Дозвольте

Дозвольте мені, в думках бути, хоч на хвилинку...
І в спогадах ніжних, бодай на одну тільки мить...
Дозвольте мені, кохати Вас лише краплинку...
У всесвіті цьому життя, дуже стрімко біжить...

Дозвольте торкнутись волосся, що біллю пропахло,
Та вкрилося інеєм, від незагоєних ран...
Дозвольте, зігріти Вас подихом...потім зачахнуть,
Та розчинитися в просторі, ніби туман...

Дозвольте мені, бути крилами в Вас за плечима,
Бо гострі ті стріли, отруєні словом любов.
Знайти дуже важко, та буде ще важче утримать...
Пройти через низку домовленостей та умов...

Дозвольте мені, бути поруч у скрутні години...
А як стане радість і втіха, то я полечу...
В блакитного неба, невигаданії глибини...
Вітрами завию, поплачу дощем досхочу.

Дозвольте мені, наснитися Вам серед ночі...
І в мріях грайливих, хай інколи, просто бувать...
Мені, зазирнути дозвольте, в свої чорні очі...
Та більше нічого не хочу у цьому світі я знать...

14.12.22.    22:13.


Рецензии