Хто нас розсудить

***
Хто нас розсудить в цій шаленій грі,
одвічній грі минулого з майбутнім?
Дитячий галас зник кудись з дворів,
гарматний грім руйнує незабутнє.
Життя спинило радісний потік,
кружляє скрізь жорстокий смерті танок.
Заради божевілля, чи для втіх,
ракети рвуть омріяний світанок.
Лютнева спека вибухів, пожеж,
заполонила землю рідну горем.
Для окупантів  не існує меж,
але єднанням ворога поборем.
Господь дає однакові права
усім, щоб світ ставав дедалі кращим;
вбивають рід славетний за слова
про Україну...нелюди... нізащо.
Дорогу в пекло знайде кожен кат,
мерзоти дно огидне і цинічне.
Нас не здолати, болем від утрат
“Героям слава!” - щире, споконвічне.

14.12.22






 


Рецензии