Естя ежа, шо ны вэльмы

Найисыся её в бесь

Я НЕ знаю, что такое
Синтэтичэская ёлка.
Только знаю, что во гондэ
Е душа в мынэ высока. –

Что такое Ты поёш!
Это ш просто вжэ аж горэ.
Ну, колы оно святое
Я всэ кушаем да еш.

От смытаны ек умажыш!
Да шэ с праником – борщамы ш
Ты, аджэ ж, и нажырэшсь,
Ек там всэ давно гнылэ. –

Так спуваемо мы з Васё –
Потыхэньку, сам себе.
Поглядаючы на Таньку,
Шо Ни Китина ужэ ж.

Бо якыя поздравЛеня,
Если нету хоть бы-к Ленкы.
Ну, хоть тэйи, шо налево
Всэ дэсь биГаля к Сергейк.

...ай,Галя, га, ля? З гальля
Ёлок 2 ажно вжэ в Васьк!


Рецензии