Magpie likes new earrings - Сорока любит сережки

Magpie likes a new gold earring,
carrot salad is pleased to the hare,
eagles like courage and daring,
tom-cat likes a soft rocking chair.

Заяц любит салат из морковки,
сорока – серёжки-обновки,
пеликан – уху и рыбалку,
кот – удобное кресло-качалку.


Рецензии