Кулiшу

Проспівала і замовкла
соловейкова соловка.
Пам'ятає - прилітала
помолитись в Соловки.

Там хрести стоять пожовклі.
І земля від болю вогка.
Прозябають без орала
по землі дощовики.

Поміж ворогом і нами
по Дніпру пливуть тумани.
Налаштовує піхота
переправу на Дніпрі.

Досить гнути харамана
про один народ і манну.
Вже постали до роботи
морпіхоти веслярі.

Як халяву до головки
шиє справи хутко-ловко
чорний ворон лихоноша
проти "Бунта" Куліша.

На Дніпрі стоїть Каховка -
нам зовиця, вам золовка.
Най повернеться до коша
відчайдухова душа.


Рецензии