Жёнам мироносицам вещавый

ГОСПОДИ.
ПАДШИМ ПОДАЙ ВОСКРЕСЕНИЕ.

ПОДАЙ.

БОЖЕ.
ГРЕШНЫМ ПОДАЙ МИЛОСЕРДИЯ.

ПОДАЙ.

АЩЕ И ВО ГРОБ СНИЗШЕЛ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.

ГОСПОДИ, ПРОСТИ.

ЖЁНАМ МИРОНОСИЦАМ ВЕЩАВЫЙ,
ВОИНАМ МИРОТВОРЦАМ ПОМОГАЙ.

ЯКО ПОБЕДИТЕЛЬ,
ХРИСТЕ БОЖЕ.
ПАДШИХ,
ГРЕШНЫХ ИСЦЕЛЯЙ.

ГОСПОДИ, ВСЕСИЛЬНЫЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
ИСЦЕЛИ РОССИЮ,
ОТ зла ИСЦЕЛИ.

СЕРАФИМ САРОВСКИЙ,
ЕВПАТИЙ КОЛОВРАТ.
ИСЦЕЛИТЕ ПОДРОСТКОВ,
ДА НЕ ЛИШАТСЯ ЛАТ.

ХРИСТОС ВОСКРЕС ИЗ МЁРТВЫХ,
СМЕРТИЮ СМЕРТЬ ПОПРАВ
И СУЩИМ ВО ГРОБЕХ
ЖИВОТ ДАРОВАВ.

АЩЕ И ВО ГРОБ СНИЗШЕЛ ЕСИ.
БЕЗСМЕРТНЕ, НО АДОВУ РАЗРУШИЛ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
БОЖЕ,
СИЛЫ ПОДАЙ БЫТЬ ПОСЛУШНЫМ.

РАДУЙТЕСЬ,
И ТВОИМ АПОСТОЛОМ МИР И СВЕТ.
ПОДАЙ ПАДШИМ И ГРЕШНЫМ
ВОСКРЕСЕНИЕ,
РАЗДЕЛИ ДУХОВНЫЙ ХЛЕБ.
ГОСПОДИ,
СПАСИ ПОКОЛЕНИЯ.

АЩЕ И ВО ГРОБ СНИЗШЕЛ ЕСИ,
ДАРОВАЛ НАМ СВЕТ.

ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.


Рецензии