Душа вмирае не одразу...

Душа вмирає не одразу...
Вмирає, як там не кажи
Красиві і одвічні фрази
Про вічність людської душі.

Душа із тіла йде поволі:
За миттю – мить, за кроком – крок...
На чорних поворотах долі
Біда відкушує шматок.

А вічні душі – ті, я знаю,
Що крізь віки любов несуть,
Ті, що кохали і кохають, –
Бо в пам'яті людській живуть...


Рецензии