Яке то щастя

Яке то є щастя всім серцем кохати,
Ночами не спати, і в голос зітхати.
Дивитись на зорі і місяць, що повен.
Краплинкам дощу підставляти долоні.
Всміхатися сонцю, що світить в віконце,
І у кутку оберегу-іконці.
Разом із вітрами, наосліп летіти,
Осиковим листячком марно тремтіти.
Десь у гаю загубитися в квітах,
Слухати гучне звучання трембіти.
Дивитись на небо і пісню співати.
А може чар-зілля у лісі шукати?
Яке то є щастя коханою бути,
Не знати ні горя, ні болю, ні смути.
До рук твоїх сильних ночами горнутись.
Ніжно вустами до вуст доторкнутись.
Та й загубитись у всесвіті тому,
Серед зірок та весняного грому,
Серед комет, що вже майже знайомі...
А потім... А потім - фото в альбомі...

13.12.22.    03:23


Рецензии