I вот так на твiй двiр

Аж быжеть всі звырі

А унас гондэ музыка!
А у нас туткы шум!
Бо родывся ж вжэ, мусытькы,
Некый вонь баламут.

Так мы зары поздравымо,
Згынь, во Тігра того ж!
А то надто бо старынькый вжо
Да й вдруг завтра памрот.

А шэ сныця Буцам во тым,
Шо ны в кого ужо ж
Навыть роду нымае, ох,
А ны то шо настойк.

Так шо вот шо ув Вацкыля:
Всё высільлічко йдзёць.
І з Одэсы аж Банда вся
Грае прам рокын-ролк.


Рецензии