ON December, 13th

ON December, 13th

Everything's in this world's scary
And nothing is scary, and
For these plain days it's easier very
To hold on everything hard.

There is a dog barking loudly,
Honestly, moonlightly in the yard,
She seems to drive away scare earthly
To a brave life in silver grand.

13 декабря

Страшно всё на этом свете
И не страшно ничего,
И за дни простые эти
Проще держишься всего.

Вон собачка громко лает
Лунно-честно во дворе,
Страх как будто отгоняет
К смелой жизни в серебре.


Рецензии