Лихо

Ми з тобой у Днiпра,
Як квiтки родились,
Та щасливим життя
Нам гадалось колись...

Що це нам - хмар дощi,
Цей бендери тавро...
Краще було завжди
Дихать вiльне Днiпро!

Украiна моя,
Сльози плачу у iв...
Подивись коли я
За водою сходив...


Рецензии