Ремство

Не кожним днем, але щоночі,
позаочі, опівночі, у сні,
спадають на думки слова пророчі,
неначе комір шиї - затісні
для того, щоб запам'ятати,
занотувати римою у вірш.
Несамовитим від такої втрати,
отямитись не має гірше ніж.


Рецензии