Чорнi брови, карii очi - english

BLACK EYEBROWS AND BROWN EYES




Black eyebrows and  brown eyes,-
They are dark as black night, clear as sunny day.
Oh, eyes of the girl, who means all the world,
Where did you learn  to lead  heart astray?

Sometimes you aren’t here, but I see really,
That like two bright stars you  shine at my  soul.
Maybe you’re of  witch,  may be you’re of healer…
Give the  answer,  what is your role?

Black eyebrows, you’re of  silk ribbons,
I'd  like to admire only you two!
Oh, brown eyes, as in  deep rivers
Irrevocably I want  to drown  in you!

Black eyebrows and  brown eyes,
You crush off so often my  sleep at night:
I try to  reach  bottom, thinking  there's paradise.
But  it's  an unreachable thing for my sight.

 
-----------------------------------------------------------


Чорнії брови, карії очі,
Темні, як нічка, ясні, як день!
Ой очі, очі, очі дівочі,
Де ж ви навчились зводить людей?
Вас і немає, а ви мов тута,
Світите в душу, мов дві зорі.
Чи в вас улита якась отрута,
Чи, може, й справді ви знахарі?
Чорнії брови – стрічки шовкові,
Все б тільки вами я любувавсь,
Карії очі, очі дівочі,
Все б тільки я дивився на вас!
Чорнії брови, карії очі!
Страшно дивитись весь час на вас:
Не будеш спати ні вдень, ні вночі,
Все будеш думать, очі, про вас.
Перевести на русский


Рецензии