День Андрiя

 День апостола Андрія Первозванного.
 Десять років, як пишу я свої вірші.
 День тринадцятий у грудні досі згадую.
 Як чудові незабутні ніжні миті.

 День апостола Андрія Первозванного.
 Без віршів своє життя не уявляю.
 Я занурююсь в поезію ту лагідну,
 Котру я душею, серцем відчуваю.

 День апостола Андрія Первозванного.
 Знаю точно, що вірші - не випадковість.
 І наставник мій, Андрій, від Бога самого.
 Там у Господа своя молитва - точність.

 День апостола Андрія Первозванного.
 Я поезію вдихаю, як повітря.
 Десять років, як рядки з моєю правдою
 Розпускаються віршами, ніби квіти.

 13. 12. 2022.


Рецензии