Забутi заповiдi

Людині Бог подарував цей світ,
Такий чарівний і чудовий.
Живи радій до скону літ,
І будь до змін готовий.

Любити ближнього свого,
Заповідав він нам.
Цінуй не ображай  його,
І в серці буде рай.

Забуті заповіді ці,
Насилля править світом.
Лиш лицемірство і брехня,
Розквітли  буйним цвітом

12.12.2022р.


Рецензии