Vs yt pyftv? Xtdj dfv crfpfnm

Ну, как то по-руску шчыпаньне брыльянта?

Мы не знаем, чево вам сказать.
Но еслі скажем, то уж вжэ взнаіш,
Почым шчыпанне в паней шкварок.
О так от в нашэй Янкы
Начынаіця ранок.

Ну, чашычка ж кавы
Да й до й сфіданій, папучка с мамкай.
А то екся какся свалка
Оно одна во ув хатцы.

І мы начынаім зарадку:
Так-так! Звоныть пташка ш!
І ек ны устаныш
В одных трусах вуж.
Амэрыка ш далэкувата.

А шэ но ек бы ш розмовлялы.
Шо ш здарылось тамкы?
О-ёй! Слёзы, ров, рыданне!
Дытыне малэ пропадае.
І трэ молозывка ф харку п.

120 капыль базальту
Вжарыла ль пачка.
І, ну, бы мій дядько
Покойный, фсхрапвае вш!

Групка крові разве батькова.
А рэйзуйс-то, гэ, ма3н!
І тая ны выпывае
Прам вуж давновато й.

Так шо мы загралыся
Со своім дытынятком.
Да трэбуе шэ колыханку!
А то матка послала на 3.

Влад жыды жывуть ва Ізьряільк!
Нашо нам дытыну прыйматы,
Шо выбыла той і хату.
Катісь к негрытятам!

А ведь ны було ж ны скандалу,
Колы рвала ныткы падла!
Ты хто  мні, Бычок разве?
Найду іносранца!

Тыпэр одна, самая.
Втарого такж затоптала
Корівка рогатая.
А мы всэ ж кохаім:
Дочку якся зь подарувала!

...а вона но така шчэ,
Бы ж на карточцы


Рецензии