Трыялет. Два сонца

Стаіць сцяна - блакітны лес.
На поўні - сонца! - і кружляе!
Зярнятак рой - дазор спраўляе.
Стаіць сцяна - блакітны лес.
Удакладніўся яркі змест.
Таго, хто цемру выпраўляе...
Стаіць сцяна - блакітны лес.
На поўні - сонца! І кружляе!


Рецензии