Безумовне

Я ніколи не втомлюсь тебе кохати…
Ти - єдина, про кого я хочу знати…
Ані всесвіт увесь, ані крапля з неба
не скасують моєі в тобі потреби…

Я в дорозі? - Нехай! Але ти є поряд,
то ж відсутній і натяк й на крихту горя.
І душа вичаровує мить блукання
із синайських відтінків мого кохання…

То ж, не бійся, мій янгол! Розлук немає.
Доля хитра, та врешті вона програє,
бо відьмак цим єдиним ламає грати:
я ніколи не втомлюсь тебе кохати..:)


Рецензии