Доля

Доля - це ще те стерво,
Любить, коли з нею сперечаються.
Та й узагалі, любить, коли жорсткіше.
Має своєрідне почуття гумору
Та неабияку винахідливість.

Тому знаходить вона тебе де треба й де не треба,
Пропонує, спокушає, запрошує,
Аби потім обламати,
Хоча важко обламати людину, яка знає адреси
Більшості "центральних пралень" на планеті Земля.

Їй до вподоби тебе провокувати,
А потім забувати все. що вона наобіцяла.
Вона завжди скаже, що ось таких, таких і таких вар'ятів
Знайде на першій-ліпшій вулиці.

А потім на тій саме непоказній вулиці
Виростає великий бізнес-центр,
Бо начхати тобі на її
Своєрідний характер.


Рецензии