Ти знову - мо серденько зникла

Самотня ніч і знову безпоміч - пишу листи тобі , щоби дійшло
Ти зачиняєш своє серденько знов на замок - я підбираю ключі , щоб ти була поруч
І знову блукаю - я по дорогам
Пишу листи до Миколая Святого - бажаю тебе не на одну ніч
Бажаю тебе , щоб знов опинитися поруч
Ти знову мене ігноруєш , шукаєш усе нові відмовки
Я знову пірнаю в твій океан , і знову блукаю по лісу густому…
Ти знову говориш «що все не на часі»
А як жити далі - коли поруч тебе немає?
Ти заговориш знову зі мною - немов на іноземній мові
Зробиш усе так - як ти умієш
Зачаруєш , і  подаруєш погляд , а потім зникнеш опівночі знову
Коли немає тебе - моє серце і знов кровоточить
Всі грані стирає , завчасно палить мости
Більше не підпалює - сонце
Більше мене не благає пуститися у вільний політ
Сковує біль - все більше та швидше
Ти зі мною як друг - я з тобою трішечки більше
Я дарую тобі усю свою ніч - від тебе не вимагаю більше
Благаю тебе - надай мені сердце своє
А потім іще подаруй ключі - до усіх своїх потаємних замків


Рецензии