Прозрiння

Навіть якщо і коли це прозріння настане -
Тугу й серпанок любові я з  серця зніму,
Знову повстануть мости, і дороги, й тумани,
Рушу сміливо навпомацки я у пітьму...

Щось все ж залишиться в серці німою рудою,
Спогадів пристрасті вдосталь - непевних, крихких,
І не зміліють ніколи душевні водойми,
Бо віддзеркалення Ваше побачила в них.


Рецензии