Називай

Називай як захочеш красу - вона буде красою,
У краси є карт-бланш на усе, і усе їй пробачать.

Говори про розумних завжди маячню за спиною,
І вони все без подиву приймуть. Вони-ж бо все бачать.

Тільки воля, немов хижий звір, мов стихійнеє щастя,
Як не клич, як не зви - тільки вогником над головою
Загориться. Як тиснуть тебе - опирайся, пручайся,
Просто в себе повір і завжди залишайся собою.


Рецензии