Мрiйник за мотивами живопису Георгiя Антоненка

Кожен мрійником є, і тримає в собі
Всі природи мости, всі вершини її.
І симфоній її незліченні сліди
Прориваються ввись грізь галони води.

І сюжети цих снів пишуть нам небеса,
І вкриває серця лиш прозора роса.


Рецензии