Чому?

Звичайно, я дам тобі рай на Землі,
А схочеш - влаштую і пекло.
Чому, коли кликав тебе у політ,
Ти обирала безпеку?

Чому, коли кликав на сцену тебе,
Ти зачиняла двері,
А потім, спотворивши все живе,
Шукала високі скелі?

Чому ти не вірила? Я казав,
Що буде майбутнє за нами.
Ти все ще у ритмі буденних справ
Під небом і над мостами.


Рецензии