Чийсь голос

Чийсь голос в минуле вбиває цвяхи,
Дуже химерно діє на нерви,
Дуже кремезно малює стелю,
Вписує в небо нові манери.

Там, де є небо, там завше зорі,
Там, де є осінь, є павутиння,
Там, де так зимно, є сни бадьорі,
Літа земного блукаю тінню.

Голос такий, ніби очі мружить
Небо, що на ньому його змонтували.
Я перелічую сотні відчужень
Свого серцевого капіталу.


Рецензии