Було цiкавезно

Було цікавезно, коли я згадала,
Що Вас забагато, що Вас тут так мало.
Що Ви - в кожній скриньці таємного міста,
І в кожній цитаті цього акафіста.

Що там, де є Ви, там є книги та спокій,
А ще - острови, де печери глибокі,
Зітхають мости, пролітають комети,
Шепочуть таємні еклоги планети...

Було цікавезно, я ше не награлась
Словами та сенсами, не заховалась
Від Вашого сяйва та Вашої тиші -
А як все зробити іще цікавіше?

У кожній країні - дива своєрідні,
А ми не чужі, хоч і зовсім не рідні,
Хоч просто в житті перетнулись раптово,
Я Вам урочисте присвяую слово.

07.12.22


Рецензии