Britansky mishka

https://music.yandex.ru/album/951714/track/9066755
Come Unto Me
The Mavericks

Sometimes, even in warm countries, weather can be completely unpredictable and cold, frost, winter drive citizens from streets to their homes to drink to warm up, to drink!
One sip of Russian vodka and unimaginable happens - talents that no one suspected appear, forces appear as if from nowhere - strength lot like bear, not hands, but hands like bear paws!

Иногда даже в тёплых странах погода бывает совершенно непредсказуемой и холода, морозы, зима загоняют граждан с улиц в дома, чтобы выпить чтобы согреться, чтобы выпить!
Один глоток русской водки и происходит невообразимое - проявляются таланты о которых никто не подозревал, появляются силы словно из ниоткуда - много сил словно у медведя, не руки а ручищи словно лапы медведя!


Рецензии