Г. С. Сковородi

Якби Ви жили зараз,
Яку б пили каву,
Що було б у плеєрі
І які про Вас писали б меми?
Бо так легко бути вільним онлайн
І так важко (небезпечно) бути собою в житті.
Ваші тексти - не просто
Дзеркало,
А ще й дивовижний факел людяності.
І втекти від себе
Було б важче,
І тримати інкогніто,
І філософувати, бо часу завжди обмаль,
І вірити в щось,
Коли всі в усьому мають сумніви -
Це майже подвиг.
Тому Ви б ходили Подолом
У хіпстерському одязі
Й були завжди невпійманим.


Рецензии