Внутри меня миры

Усередині в мене краї
Моторошні.
На глибинах лежать кораблі
У мулі.
А між вії біжуть промінці
В глибині.
Ритуальні танці в пітьмі
На зорі.

І порожній у межах кісток
Сил приток.
Шквальний вітер заплутує слід.
Пішохід
Що є сили хапає повітря
Ковток.
Переслідує ночі прихід
Та й убрід.

І блукаєш без цілі знання,
Навмання.
Се життя страхітливе, як сон
І полон.
Світ - як дім із дверей і стіна
Без вікна.
І чатує коханнь еталон
Твій кордон.


Рецензии