Грудень

Грудень. Падає сніжок
Радісний.
В білих перлах моріжок
Лагідний.

На деревах - бахрома,
Вервиці.
Наче з пір'я, на домах -
Китиці.

Ходить весело зима,
Тішиться.
Кида промінь жартома,
Світиться.

Їй байдуже, що війна,
Замахи,
Безтурботливо сприйма
Спалахи.

У зими свої думки
Царствені,
Щоб тонули всі струмки
В маренні.

Щоб накрити землю всю
Скатертю,
Відчувати цю красу
З легкістю.

Прикрашає ліс і луг
Інеєм,
Щоб повіяло навкруг
Спокоєм…


Рецензии