Нас штыгорать? Гэто ж добрэ!

Завтра пырыможым!

Ветер выдул воду з Дона!
Вот какая новость!
Но… вуж завтра будэ добрэ
Всэ у мылых кобрый.

Нам ны трэга ны дорогы,
Ны мосты, ны провод!
Мы розрушым у хахлов, згынь,
Всеку й виру в Бога.

От тут гопнулы но дроном ж.
А вжэ тэц ны робэ.
А там во и гидростанцый
Аж дають тыпло в7.

От так чудо: зризав чуба
Гондэ Дид Морозко!
А бородка жа хароша,
Бы й вусы ув Грома.

...и во гондэ вин идёть во ж.
Шо ты з банды хочыш


Рецензии