Шаiнскъj ув гасцях Васьк

I пiсня наша свяtа

I лупяt пушкi па апушкам.
А не па в7 звераtам,
Шо гэtак прагнуtь аv здъхаtъ
За сfого прамо зь баtька.

Кудъ пошла! Ах, дэ пропала
Маруська наша красна!..
Цвъtэ зъмле свяtа в пънька i
Во гондъчкъ ш, tъ бач, шэ.

А tам людэj! А tам народу!
В проходах аvнъ плачуtь.
А мъ куда. Мъ на КамАЗ зном.
Бо в сновъ но ця казка.

I воtа в нас Баванi Ма –
I в7 магiсtрам амба  вv.
Бо дiд нъсэ, ага v, tу Гальк,
Шо шэ давала змладу.

Tо, моvэ, счас урivъм вам,
Якъj хоtь заръ празнък?
Tак спомънаj хоtь Ленiнград,
Колъ Неву нъ маjiш.


Рецензии