У день народження

Доню-сонечко, люба Іннусю,
Моя мила доросла маленька,
Я у тебе сьогодні учуся
Бути сильною, чути серденьком,

Оптимісткою буть. У всіх барвах,
Притаманних тобі, променитись,
Жить натхненно, напрочуд яскраво,
У буденності не загубитись.

Будь здоровою, сонечко-доню.
Будь щасливою. І не журися.
Завжди хай береже тебе доля.
Рік новий свій стрічай - посміхнися.

Хай душа твоя  - чиста криниця,
Буде щедрою завжди, як нині -
В ній добро -  то чарівна водиця,
Моя рідна, моя берегиня…

Два синочки - життєва надія.
Захист. Затишок серцю. І щастя.
Дві кровиночки. Втілені мрії.
В них всім кращим, що маєш, збулася.

Хай же тепло в родині вам буде,
Найдорожчі мої на цім світі.
І сини, твої віддані люди,
Хай любов’ю двох сонечок світять.

Хай не гасне в очах твоїх радість,
Хай над шляхом завжди небо чисте,
Врода квітне, що щедро дісталась,
Літ нових - безкінечне намисто!


06.12.2022


Рецензии