Тиша

6/12/2022
Зненацька застигає божа тиша
І хочеться мовчати краще-ліпше
Про все на світі, бо тобі не ясно:
Чому не можна просвітитися завчасно,
Лише тоді, коли страждань неволю
Ти самостійно перетнеш, і зла кордони
За спиною залишиш, станеш святом
Прекрасного і затишного Саду,
Де Світлий Час триває безкінечно,
Де все співа нестримно і доречно
Пісень любові, щастя і натхнення…
Зима навколо. Сніг, як чистий геній,
Мовчить. І тиша стислих передбачень
Така прозора, Всесвіт вічний наче…


Рецензии