Кохання на подальше все життя

Кожен душу на замки замикає,
Хай чужі туди не заходять,
Я ключи від твоїх замків маю,
А до моїх твої ключи підходять.

З тобою поруч мені зручно та тепло,
В безпеці завжди відчуваю себе я,
Безцінний подарунок небо нам дало-
Кохання на подальше все життя.


Рецензии