Собаре хила вай...

Собаре хиллачун совг1атна  Дала
Кечбина хаза кхаъ,дашна дац ала,
Лайнариг диц а деш,йаларца кхане,
Бекхам бо диканца,кхачош хьо тойне.

Хилар вай собаре,терзанахь узуш,
Дахрехь зеделларг г1иллакхца дустуш,
Хастам бу вай Далла и вайца волуш,
Диканца дог хьаста ,комаьрша волуш.

Собаре хила вай,цунах ца духуш,
Аллах1а деллачун жимма сатухуш,
Вай ойла сиха ю,собарца къуьйсуш,
Цундела г1айг1анехь дегнаш ду тийжаш.

Собаре хила вай,цунах ца духуш,
Болх Деле д1абелла,жимма ладухуш,
Цу Дала х1ораннер бала схьаэцна,
Вайн дегнаш хьостар ду,ойла д1ахецна.

 06.12.2022г.


Рецензии