про вибiр

Візьме до тями на останнє
потвора цар щурів-заброд:
Не виживатимуть у стайні
ні птах, ні мова, ні народ.

Як гідність є - єдиний вибір,
на змоги дві одна печать:
чи журавля, полiт iвирій,
чи сіять хліб і хліб збирать.

світлина: Ростислав Воронко. Журавлі. Керамічне панно.


Рецензии