Zilite Синичка

Zilit, zilit, ka man ir skumji!
Laika griezas rusais rats
Projam, projam laiki tumsie
Re, mums nak jau Jaunais gads!

Птичка, птичка, как мне грустно!
Времени скрежещет ход
Время тёмно, в душе пусто
Вот идёт уж Новый год!


Рецензии