Сонечко

Сонечко, моє сонечко,
А ти мене пам'ятаєш?
Знала б ти, моє сонечко,
На що ти мене спонукаєш?

Ночі безсонні, млосні
Без тебе проводжу я.
Кошмари літають, злосні,
Мрію про нас відганя.

А я їм піддатись не смію,
Бо знаю що ти пам'ятаєш.
І нашу з тобою мрію
Ти також як я захищаєш.

07.10.22


Рецензии