Лист тобi

Все добре, рідна… Все, як є
в очах, відкритих цьому світу,
що за печеньки роздає
слухняним однотипні квіти

за зле мовчання і печаль
від геть пустої оболонки
фабричних тіл. Зими кришталь
вкриває кригою іконки

на стінах храмів. Люд черствий
біжить покаятися зранку.
Все звично, рідна. Я - живий.
І підіймаю духу планку..:)


Рецензии