Туман розсiеться

Туман розсіється

Туманом сивим, поволокою
Накрила світ страшна війна.
Вона позбавила нас спокою,
І день, і ніч іде луна.

Летять ракети над країною,
Бої жорстокі за Донбас,
Журба повисла над руїною,
Шипить ненависть, як фугас.

У ворогів нема ні жалості,
Ні каяття, ні співчуття,
А їхні душі від зухвалості
Перетворились на сміття.

Та прийде день, туман розсіється,
І зійде сонце в той же час.
А все, про що сьогодні мріється,
Благословить господній глас!


Рецензии