Проходив час...

Проходив час, минали дні
Після розлуки ми одні
Минають ночі. Теплі, й ні
І плачуть очі ці сумні

Не знаю, сонце, чи дарма
Чи просто треба так було
Зустрілись ми. І ти одна
І я один, в той час було

Та не одна ти стала згодом
І рве мені ножем, як жаль
Я полюбив, та сталось нове
Не любиш ти, оце печаль

Не хочеш бачити і чути
Мене ти зовсім, ні про нас
Та мушу знати я про тебе
Чи радість, смуток, у серці в Вас

На тебе я завжди дивлюся
Ти - як мистецтво в світі мрій
До тебе хочу повернутись
Та не чекаєш, бо не твій


Рецензии