Небо

Во всіх куточках України
Чарівні були усі миті.
Скажіть, будь ласка, чому зараз
Там сльози як дощі розлиті?

Заплаче небо спозаранку,
Чому красуня так згасає?
Всім незручно, холодно й страшно,
Навіть світла - й не вистачає.

Чиясь душа знов, час від часу,
Там випадково помирає.
Чому же досі в очах ваших
Ненависть лиш вогнем палає?

Коли ж ваша любов розквітне,
Щоб припинилися ці війни?
Чому все ще йдете на напад
Як раби сліпі й божевільні?


Рецензии