Супермен

 Він - молодий, спритний, вродливий і високий.
 Талановитий він голкіпер і спортсмен.
 Він дивовижно робить сейви, рухи, кроки,
 Бо Войцех Щенсний в збірній Польщі супермен.

 Він дуже любить і синочка, і дружину.
 Чудовий батько він і добрий чоловік.
 Він поєднав кар'єру, вільний час, родину.
 І Україна завжди поряд, завжди з ним.

 Його спортивна витривалість, сила, воля.
 Він той мужчина, з котрим не страшні шляхи.
 Його футбол - чудова тактика на полі.
 В воротах він такий єдиний і один.

 І Польща щиро їм пишається сьогодні.
 Він - неймовірний, дуже влучний, краще всіх.
 Наш Войцех Щенсний - воротар від Бога, долі,
 І в нього класний вигляд зовнішній і вік.

 04. 12. 2022.


Рецензии