Хочеться писати про веселе

Я так втомилася від смутку,
Писати хочу про веселе.
Чомусь згадала незабудку,
Хоч навкруги вже листя мерзле.

За вікнами - сюжети голі,
Зима лиш набирає силу.
Стоять дерева, наче хворі,
Журбою тягне з небосхилу.

Ось горобці, як навіжені,
Стрибають по гілках холодних.
Синички, наче наречені,
Про щось лопочуть в сукнях модних.

Ще будуть дути заметілі,
Різдвяні, новорічні свята,
Сніжинки закружляють білі,
Немов маленькі янголята.

І в серці оживе надія
На перемогу України.
Душа знесилена зрадіє,
Побачить сонце крізь руїни…


Рецензии